Vidga dina vyer

Tjejkväll hos Olofsson Bil
Boka din plats
Tisdag 26/3
Provkör från 17:00
Event: 18:00-20:30
Olofsson Bil
Albybergsringen 104
137 69 Haninge
Anmäl dig redan idag
och var med i utlottning
av fantastiska priser!

Allt detta fantastiska sker

En envis tjej med 350 hästkrafter under huven

En envis tjej med 350 hästkrafter under huven

Mikaela Åhlin-Kottulinsky föddes med racing i blodet då både hennes morfar och föräldrar är välkända rallyförare. Redan vid 12 års ålder ärvde hon brorsans go-kart och idag kör hon, som ensam tjej, i svenska racinglandslaget. Hösten 2018 blev Mikaela den första kvinnan någonsin att vinna en STCC-seger.

Jag kommer berätta min historia, vad som fick mig att börja, vad som gjorde att jag var nära att sluta och hur jag med rätt hjälp hittade tillbaka till glädjen och passionen för sporten. – Mikaela

Lyssna på Mikaelas avsnitt av workpodden ››

Besök och följ Mikaelas framfart på Facebook ››

Årets kock 2018 fixar mingelmaten

Årets kock 2018 fixar mingelmaten

Årets kock fixar mingelmaten under Tjejkvällen kommer David Lundqvist – kökschef på Grand Hotell Saltsjöbaden tillika Årets kock 2018, att stå för maten. Passa på att småprata med Daniel om vad krävs för att bli en vinnare och missa inte att tävla om en SPA-weekend på Grand Hotell Saltsjöbaden.

Följ David på Instagram och låt munnen vattnas ››

Allt ljus på dig!

Allt ljus på dig!

Man brukar säga att man bara har 5 sekunder att göra ett bra första intryck. Låt Jini Sofia locka fram ditt sanna jag och hjälpa dig med ett professionellt foto till din Linkedin profil.

Jini Sofia Lee är född i Seoul och har arbetat som fotograf och makeupartist i över tio år.

Under vår tjejkväll kommer hon även att styla om två utav våra gäster.

Följ Jini Sofia på LinkedIn ››

Kraft och attityd med High heels fitness

Kraft och attityd med High heels fitness

I en hektisk vardag där man stressar mellan jobb och familj är det som kvinna lätt att tappa sin inre glöd. Därför skapade Fideli sin dansklass High Heels Fitness där hon vill locka fram kvinnan i dig. Alla kan vara med så ta på dig ett par sköna skor med stabila klackar till toner av zumba, reggeaton och latinska rytmer.

Fideli arbetar på Kulturföreningen Vägen ut som skapar möjlighet för en aktiv och meningsfull fritid för Haninge kommuns ungdomar. 

Följ Vägen ut på Instagram ››

Följ Fideli på Instagram och inspireras ››

Vinn schyssta priser

Vinn schyssta priser

Vi rundar av kvällen med en utlottning av fina priser där du bland annat kan vinna: en SPA-weekend på Grand Hotell Saltsjöbaden eller en vinprovning för två på Le på Café. Du kan även vinna en privat gör-om-mig fotosession med fotograf Jini Sofia Lee, presentkort på ICA Maxi Haninge och massor av schyssta give aways från våra bilmärkens shoppar.

På Olofsson Bils olika events sätter Le på cafés personal alltid guldkant på tillvaron. Till vardags hittar du dem i vår Volkswagen bilhall där de serverar frukost, lunch och fika och ser till att alla känner sig som hemma. Följ dem på Instagram ››

Vi startade Tjejkvällarna för att ge alla kvinnor en möjlighet att lära sig mer om, upptäcka och intressera sig för allt som rör bilen i en avslappnad och trevlig miljö.
Maria Olofsson
VD, OLOFSSON BIL